Агнешна супа по Сръбски
Необходими продукти
- • 500 г агнешко месо от бут
- • 1-2 бр. моркови
- • 2 глави лук
- • 2-3 с.л. олио
- • 1 с.л. вегета или смес от подправки по избор
- • 4 скилидки чесън
- • 2 бр.дафинов лист
- • 3 с.л. брашно
- • 2 с.л. червен пипер
- • 100 мл олио
- • кисело мляко
Начин на приготвяне
Месото се нарязва на кубчета. Прави се марината от вегета, олио и сол и месото престоява в нея два дни. След това се запържва лука и морковите и прибавяме месото. Вари се на тих огън 40 минути. Прави се запръжка от вегета, чесън, брашно и 100 мл олио. Прибавя се при месото и се добавят 2 л гореща вода. Застройва се с кисело мляко, което се слага върху всяка порция.
Рецептата е добавена от Blaga на 16 Април 2009 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
Регистрирай се сега!
или
(не изисква регистрация)
# 2 Blaga [Автор на рецептата] | Мерси krisi за хубавите отзиви. | 22 Апр 2009 |
# 1 krisi [Изпробвал рецептата] | Блага рецептата ти е страхотна току що я направих! [Изпробвана] | 22 Апр 2009 |
© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.