Агнешна супа по Сръбски
Необходими продукти
  • • 500 г агнешко месо от бут
  • • 1-2 бр. моркови
  • • 2 глави лук
  • • 2-3 с.л. олио
  • • 1 с.л. вегета или смес от подправки по избор
  • • 4 скилидки чесън
  • • 2 бр.дафинов лист
  • • 3 с.л. брашно
  • • 2 с.л. червен пипер
  • • 100 мл олио
  • • кисело мляко
Начин на приготвяне
Месото се нарязва на кубчета. Прави се марината от вегета, олио и сол и месото престоява в нея два дни. След това се запържва лука и морковите и прибавяме месото. Вари се на тих огън 40 минути. Прави се запръжка от вегета, чесън, брашно и 100 мл олио. Прибавя се при месото и се добавят 2 л гореща вода. Застройва се с кисело мляко, което се слага върху всяка порция.
Рецептата е добавена от Blaga на 16 Април 2009 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
# 2
Blaga
магьосник в кухнята
[Автор на рецептата]
Мерси krisi за хубавите отзиви.22 Апр 2009
# 1
krisi
магьосник в кухнята
[Изпробвал рецептата]
Блага рецептата ти е страхотна току що я направих!
[Изпробвана]
22 Апр 2009

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.